fredag den 1. november 2013

40 års jubilæum, det er alligevel også noget...

I dag havde den ene sekretær på mit arbejde 40 års jubilæum. Det er alligevel også noget. Hun havde dog ikke været på samme arbejdsplads i 40 år, men 40 år i samme kommune.
Hun er et utroligt sødt og virkelig hjælpsomt menneske. Og jeg tror ikke der er en eneste medarbejde på mit arbejde, som ikke kun har noget positivt at sige om hende.
Når man har 40 års jubilæum får man en fortjents medalje. Denne skal dog bestilles og mindst 3 mdr. i forevejen og da det er hende selv, som plejer at havde styr på sådan noget blev medaljen desværre bestilt forsent og den kunne desværre ikke være der til tiden. 
Hendes nærmeste kollega havde fået den gode idé, at vi i stedet for medaljen, medbragte forskellige medaljer, som vi kunne give hende istedet med et lille ord med på vejen.
Der var mange rigtig sjove. Der var hjemmelavede papmedaljer, gamle sportsmedaljer bånd og andet. Jeg bagte selv medaljer, som hun fik fordi hun altid lige gør noget ekstra for os andre. Medaljerne blev pakket i en kageæske fra Søstrene Grene. Det var en rigtig rar ting at lave og give. 

Hjemmelavet medaljer

Ingen kommentarer:

Send en kommentar