tirsdag den 18. juni 2013

På tur

I fredags tog jeg ind på biblioteket på Rentemestervej i NV, sammen med min super søde kollega for at opleve hækleguruerne Arne og Carlos. Nu er det sådan, at vi ikke ligefrem er fan, og derfor var det med lidt forbehold at vi tog derind.

Det startede kl. 17 og inden de to herre og biblioteket havde fået styr på mikrofonerne, så var de første 10 min. gået. Arne og Carlos har købt en nedlagt station et sted på landet i Norge, hvor de har etableret en hyggelig have. I haven laver de så lidt forskelligt håndarbejde. Det fortalte de om i små 40 min. Og så var der ellers kaffe og kage og "fri leg" forstået på den måde, at nu kunne vi få autografer og selv hækle løs. Da jeg jo ikke skulle have nogen autograf, så kunne jeg bruge en times tid på at hækle :-) 

Billetterne havde kostet 145,-, hvilket jeg synes er lige i overkanten for 40 min. slideshow om en have og lidt håndarbejde. Jeg savnede lidt fif og evt. lidt mere workshop. Kun fordi vi sad ved bord med et par hyggelige kvinder og en god snak med indehaveren af min favorit garnbutik Uldstedet, så blev det samlede billede af fredag aften på biblioteket en ok god oplevelse.

3 kommentarer:

 1. Æv, at det ikke var bedre. Jeg ville nemlig gerne have været derinde, men økonomien tillod det ikke i denne måned. Og da jeg heller ikke strikker, så troede jeg ikke, at jeg ville kunne bruge det til noget....men så HÆKLEDE de??? DAMN!!!

  De bliver jo altid nævnt som STRIKKEguruerne, og har aldrig hørt, at de også lavede hæklemønstre. Pisogså!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er sikker på, at du kunne have gjort aftenen endnu bedre for os, hvis du havde været der :-)

   Slet