onsdag den 12. december 2012

Og der blev lys

Jeg har omdannet en gammel lyskæde til en ny.

I Femina for en måneds tid siden, fulgte der et Sweet Paul med, hvor de havde lavet en lyskæde af foldet kuber. I bladet stod der at man skulle gå på Feminas hjemmeside og se hvordan man gør på en video. Jeg gik på hjemmesiden og jeg så og jeg så, men hold nu fest hvor går det stærkt på videoen. Selvom jeg har foldet disse firkanter før, så kunne jeg simpelthen ikke følge med.

Jeg tog engang et ekstra linjefag i Natur/teknik, hvor vi lavede raketter ;-) yderst feminint. Den ene raket var faktisk sådan en kube og der ligger en rigtig fin vejledning her.

Jeg har brugt farvet kopipapir. Jeg startede ud med at lave kuberne i hvidt kopipapir. Min lyskæde havde et blåt lys og derfor blev kuberne blå at se på. Det var ikke så pænt, derfor skiftede jeg til det farvede papir.
2 kommentarer:

 1. Den er bare rigtig flot er den. Rigtig fine farver du har f´valgt, den må give et rigtigt hyggeligt lys hvor den hænger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Betina.
   Den giver desværre ikke så meget lys og den er heller ikke særlig julet, så den er lidt malplaceret i stuen. Men sjov var den at lave og den har givet inspiration til andre lyskæder, som kommer på bloggen senere.

   Slet