fredag den 3. august 2012

Gæster uden stress

Min ældste datter tager afsted på efterskole på søndag og i den anledning havde vi inviteret hendes bedste veninde, samt hendes utrolig søde familie til middag.

Jeg synes ofte jeg har meget travlt, når vi invitere gæster. Der skal ryddes op, gøres rent, laves desserter og ikke mindst mad.
Heldigt for mig har jeg sommerferie lidt endnu, så oprydning og rengøring var i orden.
Det næste på planen var så desserten og med to store piger i huset bad jeg dem om at gøre det, hvilket de selvfølgelig gjorde med glæde ;-)

Pigerne fandt opskrifter frem, skrev indkøbsseddel ( jeg handlede ind) og så gik de ellers i gang. De startede med at lave hvid chokolade creme med appelsin til en roulade. Der var gang i husblas og vandbade. Så blev der bagt en sukkerbrødsbund til rouladen. Og selvfølgelig var sådan en lækker hvid chokoladeroulde med appelsin ikke nok. De lavede også flødeboller, hvor der var gang i sukkertermometer og glykosesirup.

Resultaterne var super. Udover at vi fik den lækreste dessert, fik jeg en anden bonus: jeg var ikke helt flad, da jeg skulle i gang med maden. Så gæster uden stress, det kan anbefales. Vi havde den hyggeligste aften og jeg håber Anna nød den i selskab med hendes veninde og hendes familie.

4 kommentarer:

 1. Uhm. Hvor ser det lækkert ud, det er da nogen fantastiske piger, at de kaster sig ud i sådanne sager. Lyder hyggeligt.
  Håber hun får en god tid på efterskoler ;)

  SvarSlet
 2. Uau! Que delícia!!
  Também gosto de ter hóspedes em casa.
  Minha filha tem amigas que adoram nos visitar e comer um bolo também =)
  Kisses for you and girls!
  Vinni

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Vinni.
   Det var en stor glæde. Vi havde en super hyggelig aften.
   Kisses for you too.
   Lena

   Slet
 3. Ej, hvor ser det bare lækkert ud(:

  Du er velkommen til at kigge forbi mine 2 give aways, hvor man kan vinde et gavekort på 250kr og skønhedsprodukter(:

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/07/give-away-nr-7_22.html

  http://dyreglad-pige.blogspot.dk/2012/08/give-away-nr-9.html

  SvarSlet