tirsdag den 29. maj 2012

Bedre sent end aldrig...

Jeg kan da vist lige nå at lave et enkelt indlæg for maj måned. Jeg er virkelig kommet bag ud med mange ting.

For det første kom der lige oven i min datters konfirmation en dejlig pakke, som jeg lagde ind i skabet indtil jeg havde mere tid ... den kom ikke lige med det samme. Men da jeg endelig fik tid (og huskede pakken), var det denne fine pakke fra Albertemor.


I pakken var der en fin æske indeholdende en super flot halskæde, som jeg skal have på til en af mine sommerkjoler, der var en fin blomsterelastik, fine mærker/kort sidst men ikke mindst en svampenøglering, som jeg blev vildt glad for. Det er en af de ting jeg godt kunne tænke mig at lære at hækle, men nu vil jeg bruge den jeg har fået af Mette.

En anden ting, som jeg har været bagud med, er at få sendt to gaver afsted. De er nu færdige og vil blive sendt afsted i morgen ;-), når der er åbent på posthuset.

Nu har jeg næsten slået tre fluer med et smæk. Blog, blog om pakke, og færdiggjort to gaver.

4 kommentarer:

 1. Har modtaget en sød lækker pakke idag. ophænget ville min 2 årige datter have op på hendes værrelse. Så det fik hun. Skriver lige lidt mere en af dagende.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at den kunne bruges. Min pige på 7 laver (med hjælp) selv ophæng.

   Slet
 2. Undskylder så mange gange jeg ikke har fået skrevet på bloggen endnu, tiden løber bare fra mig, nyt job, og anderledes hverdag, og om ikke batteri nissen har nuldret alle mine batterier! og telefonen er til reperation, så skal liiiige have købt nye batterier...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du da overhoved ikke undskylde. Hvis der er nogen, der har forståelse for at man har en travl hverdag, så er det mig. Slap du bare af, så når du det du når ;-)

   Kh. Lena

   Slet