mandag den 9. april 2012

Godnat og sov godt

Jeg har for nogle år siden i mors dagsgave fået et par natbriller af mine piger. Desværre var de forret med almindelig pladevat og stoffet var meget lyst, hvilket gjorde at brillerne ikke kunne bruges om dagen på sofaen. Så jeg har længe ville lave mine egne briller og så bruge et stykke håndklæde som foer. Dette er hermed gjort.


Jeg har lavet en DIY til natbrillerne. Man må selv lave en skabelon af formen. 


Jeg har klippet to stykker bomuldstof og et stykke håndklæde ;-)Stykkerne lægges ret mod ret og håndklædet bagerst. Jeg har sat et stykke babyelastik i siderne mellem de to lag stof og til sidst har jeg tegnet den færdige model op på stoffet, så er det nemmere at sy.Jeg har syet kanten rund undtagen et lille stykke til at vende i.


Inden man vender skal man lige klippe kanten, der hvor den runder.


Der hvor næsen skal være skal man også klippe.


Så vender man masken og syer det sidste stykke sammen i hånden.

8 kommentarer:

 1. Nej hvor er det bare skønne. Måske skulle man prøve at lave en natbrille ;O) TUSIND TAK for de lækre ting jeg fik med posten i lørdag. Dem er jeg MEGET glad for at kan bruge det hele. Det var meget fint. Jeg laver et indlæg senere eller i orgen. Min datter har fået lungebetændelse, så jeg svedte det lidt ud at takke...men bedre sent end aldrig ;O) Kærlig hilsen Betina

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør mig ondt med din datter. Jeg håber hun kommer hurtigt over det.

   Det var hurtigt du havde fået pakken, den blev først sendt onsdag lige inden ferien ;-) Det var lidt sjovt at pakke den, jeg har jo ikke prøvet det før, men jeg er glad for at du kunne bruge det.

   Kh. Lena

   Slet
 2. Nej hvor fint :) Fedt med en DIY...

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ellers ikke så god til det med DIY, for jeg finder jo som regel ikke selv på det jeg laver ;-)

   Jeg glæder mig til at se dig i morgen. Jeg medbringer jo noget.

   Knus

   Slet
 3. Ved du hvad...det er lige meget om man selv har fundet på det, man laver i en Diy...for der er rigtig mange der har glæde af dem, så det skal du bare gøre. Du er jo super god til det...så flere af dem, hi hi. Betina

  SvarSlet
 4. Sådan nogen må jeg lave...de er bare såååå kære ;O)

  SvarSlet
 5. Faldt over din blog i min søgen efter en DIY, der var til at forstå. Du har skrevet og vist så fint, så det var lige til at gå til. Tusind tak for det :). Jeg brugte så en stump polarfleece indeni, det var til overs efter en kimono, det er både blødt og lukker fint lyset ude, så det kan også bruges. Bomuld udenpå og vupti.

  <3 Kitty

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for din kommentar. Smart med fleece, det kunne jeg godt finde på at bruge en anden gang.

   Mvh. Lena

   Slet