onsdag den 4. april 2012

Gaveleg

I fredags, inden jeg gik fra arbejdet, lå der en pakke til mig i mit dueslag. Jeg har deltaget i endnu en pakkeleg, nemlig hos Bumbumland. Fordi jeg har deltaget i to pakkelege gemte jeg pakken og har først nu pakket den op. Den var værd at vente på ;-) Jeg har fået den fineste påskepynt og et fint armbånd. Men det bedte var en keyhanger eller måske mere en nøglering. Jeg havde lidt afskrevet at lave en keyhanger (som jeg har lavet til Asta) til mine privatnøgler, da min cykelnøgle skal sidde i cyklen, når den er låst op og så kan keyhangeren ikke være for lang, men det problem har Ditte lige løst med en lille keyhanger/nøglering. Til sidst var der lidt lækkert. Jeg glæder mig til theen, men Asta har nupset karamellen ;-)

Tusind tak for den fine pakke.
Nu skal jeg så finde nogle fine ting frem til Ditte og hvis du vil have en pakke, så kan de to første, der kommentere deltage i pakkeleg. Jeg sender en pakke til dig og så sender du en tilbage til mig.7 kommentarer:

 1. Hvor er det bare fint...super super søde farver. (ps. jeg er IKKE lige med i legen denne gang) men ville gerne kommentere på de fine ting ;O)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt ok ;-) Du har vist også rigeligt i din gaveleg. Jeg har i hvert fald lige sendt noget afsted i din retning :o)

   Slet
 2. Er glad for at du (og Asta) kunne lide gaven ;) Ja, prøvede noget nyt mht nøgleringe, godt det kunne bruges.

  SvarSlet
 3. Må jeg have lov til at deltage i legen?

  SvarSlet
  Svar
  1. Du må rigtig gerne være med. Du mailer mig bare din adresse, så sender jeg en pakke ;-)

   Slet
 4. Er altså ikke fordi jeg ikke har sendt mailen til dig, men fik først at vide den var forsinket og nu fejlet. Kan se jeg manglede l i lena. DOH! Sender en ny mail til dig.

  SvarSlet