tirsdag den 28. februar 2012

Blog-awardJeg modtog en blog-award fra min søde kollega Ditte med Bumbumland for et par dage siden. Jeg har jo fortsat ikke så mange faste læsere, men jeg kan dog se, at der er aktivitet på siden, så det er jo rigtig godt. Jeg skal give den her award videre til 3 andre bloggere, som har mindre end 100 faste læsere. Formålet med dette er jo at de sider, som enten er nystartet eller ikke "opdaget endnu" får en chance. Jeg har igennem de sidste par dage søgt og søgt og det er ret svært at finde, MEN jeg har fundet tre, som alle har mindre end 100 faste læsere.

1, Den første er Memento Vivere. Hun har nogle rigtig fine ting på sin blog. Jeg faldt for hendes hæklede Totoro. Her i huset elsker vi Hayao Miyazakis film.


2, Den næste jeg vil give en blog-award er Albertemor, hun er helt nystartet og derfor synes jeg hun skal have en chance. Det ser lovende ud, men vi ved jo alle, at det jo altid er lidt mere spændende at skrive, når der er nogen der læser. Så ind og læs lidt på denne side.


3,Den sidste men ikke mindst Dortes lille systue. Dorte er meget kreativ og meget aktiv på bloggen, det er meget hyggeligt at følge med.

2 kommentarer:

  1. Mange gange stort tak for award'en.
    Jeg er meget beæret over at få sådan en anerkendelse.
    Ha' en rigtig dejlig weekend.

    SvarSlet